Никол Шерцингер е секси и в Португалия

Никол Шерцингер е от известните личности, които човек може да следва с удоволствие. Една от причините е, че изпълнителката публикува разнообразно и разпускащо съдържание.
Голяма част от снимките на Шерцингер са от почивки на екзотични дестинации. Но не са и никак малко тези, които ни показват колко труд влага тя, за да може на 44 години да изглежда все толкова секси.
Последният път, в който ѝ обърнахме внимание (а той не бе толкова отдавна), изпълнителката демонстрираше не само завидни умения в сърфирането, но и стегнат корем. Разбира се, Никол Шерцингер не оставя да мине кой знае колко време преди отново да напомни за себе си.
Няма абсолютно никаква изненада в две неща. Първото е, че Никол отново е избрала изрязан бански, за да минимизира разликата в тена си. Второто сигурно нещо е, че отново е страшно секси.
От поста на изпълнителката в Instagram разбираме, че този път е в Португалия, но не дава повече насоки къде точно е събирала тен. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Непобедима: Ето какво направила Сашка Васева в най-трудния си момент!

Теодор Ушев разказа много интересни подробности около снимките на първия си игрален пълнометражен филм, „φ1.618“, с който на 8 октомври ще бъде открито поредното издание на елитния кино фестивал по литературни хитове „Синелибри“.  Оказва се, че световнопризнатият аниматор работи пет години по проекта, като последните две от тях са посветени […]