Ново 20: Алекс Богданска се върна при Дани, защото е… СНИМКИ

Алекс Богданска и Дани Петканов се разведоха съвсем наскоро, но раздялата им явно не е толкова лесна за преглъщане и от двамата, съдейки по това, което показват в профилите си в социалните мрежи.

Моделката, която не пропуска да покаже на феновете си всяка своя стъпка, особено пък сега, в разгара на лятото, в което кадрите по бански ще преобладават, за пореден път изненада с решението си.
Алекс Богданска се появи с прозрачна рокля и без бельо СНИМКИ 18+

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

Оказва се, че Александра се е върнала за няколко месеца в затворения комплекс, в който живееше заедно с Дани преди развода. Причината обаче, не е той.
Алекс Богданска му отпусна края след развода! Ето как повиши адреналина си… СНИМКА
“Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място”, признава Богданска в скоршно видео.
“Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец”, разкрива още моделката, но не внася яснота дали ще се засичат с Дани или не./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коцето го правил на покрива, а Андреа в басейн СНИМКИ 18+

Секс изпълненията на звездите могат да са доста пикантни, ако те се отпуснат и си признаят най-палавите си действия, както наскоро сториха Константин и Андреа. Поп фолк изпълнителите не изненадват много много феновете си, които така и така са свикнали да ги виждат в центъра на какви ли не ситуации, […]

Subscribe US Now