Коцето го правил на покрива, а Андреа в басейн СНИМКИ 18+

Секс изпълненията на звездите могат да са доста пикантни, ако те се отпуснат и си признаят най-палавите си действия, както наскоро сториха Константин и Андреа.

Поп фолк изпълнителите не изненадват много много феновете си, които така и така са свикнали да ги виждат в центъра на какви ли не ситуации, но този път те споделят нещо наистина много горещо.
Какво става? Константин замеря Преслава с… череши ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Константин обожава голямата си къща в Бояна, която е правил много години и в нея има доста удобства, като сауна, джакузи и личен фитнес. Любимото място на певеца обаче, е просторната тераса на покрива на сградата, където наскоро се изпусна, че двамата с Надя са се забавлявали там, както майка ги е родила.
Андреа заплашва Диона: Ще ти счупя главата, обещавам! СКРИЙНШОТ на тайни чатове
И при Андреа не е много по-различно, още повече, че ако погледнете профилите й в социалните мрежи, ще си помислите, че тя целогодишно е на топли местенца и по ултра изрязани бански. Изпълнителката много си пада обаче, не само по снимките, но и по други изпълнения край басейните, които са й любимо място за секс забавления. Правила го е там и с Кубрат Пулев, и с други.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Докато още беше с ММА боеца Даниел Илиев, Гери-Никол също е била върл фен на нестандартните игрички. Двамата неведнъж са се награбвали директно в колата, а понякога и върху нея./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

Източник: blitz.bg
Next Post

Люти нападки към Джулиана Гани заради.. СНИМКА 18+

На фона на постоянно увеличаващите се цени у нас, Джулиана Гани и новото й гадже пръскат пари като за световно из екзотични кътчета по света и хич не си дават вид на много загрижени. Откакто се разведе с бащата на детето си, силиконката не спира да прахосва средства, за да се […]