Как Валерия от Ергенът 3 се подигра с Алек Младенов

От финала на Ергенът 3 мина вече седмица, но неочакваната развръзка продължава да е една от най-коментираните теми – както от потребителите в социалните мрежи, така и някои известни личности, а и от самите участнички в любовното риалити. 
Освен една от финалистките Магдалена Томова, отпадналата малко преди последния епизод Валерия Дакова също реши да изрази своето мнение за решението на Алек Младенов. Направи го точно в свой стил – дръзко, провокативно и малко нецензурно.
Красавицата, която имаше доста горещи моменти в Ергенът 3, публикува в профила си в Instagram видео, в което я виждаме облечена в мъжки костюм. Тя влиза в ролята на Алекс в последните минути на сезона, когато вместо очи в очи, той съобщава на двете финалисти, че не избира нито една от тях, чрез видео послание.
Валерия използва нецензурно определение за Младенов, от което личи колко е разочарована от поведението му. Тя открито го иронизира и за това, че се е целувал с почти всички и си е мислил, че знае какво прави.
Подиграва му се и за и това, че слуша майка си за всичко и когато тя му казва да си тръгне, той го прави. А накрая, извън кадър, дава последната роза именно на нея.
Във видеото са монтирани и истинските реакции на Магдалена и Надежда, които видяхме във финалния епизод на Ергенът 3. А публикацията на Валерия събра над 27 хиляди харесвания и хиляди коментари, които подкрепят нейната ирония и критикуват неговото държание.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българските рокли в Кан - Десислава Тошева и Caviar Couture на червения килим на кинофестивала

Кинофестивалът в Кан е едно от най-значимите светски събития и да присъстваш на него е голяма привилегия. Докато едни са там заради ролята си в някой от представените в програмата филми, други са специални гости, заслужили мястото си по един или друг начин. И тази година отново сред тях е родната […]

Subscribe US Now