Неочакваният арест на Джонатан Мейджърс

Годината започна изключително силно за Джонатан Мейджърс. Актьорът влезе в ролята на злодей както в “Ант-Мен и Осата: Квантомания”, така и в “Крийд 3”.
И двата филма се оказаха успешни, което автоматично отвори още много врати пред актьора. Но това не означава, че проблемите не дебнат зад ъгъла. От People разбираме, че през уикенда Мейджърс е бил арестуван в Ню Йорк заради домашен спор.
От доклада на полицията става ясно, че към тях е подаден сигнал от 30-годишна жена, която твърди, че е била нападната от 33-годишен мъж, който става ясно, че е именно актьорът. Жената е с леки наранявания по главата и шията, като дори е била откарана в болница.
Представител на Джонатан Мейджърс казва пред People, че клиентът му не е направил нищо нередно и ще работят по изчистване на името му. Към момента няма повече яснота около инцидента, но той е повлиял върху решението на американската армия да спре реклама с актьора.
Въпросната реклама се явява трета с Мейджърс, като вече две са били пуснати в САЩ, пише The Hollywood Reporter. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой успява да отключи нежната страна в Дуейн Джонсън

Когато стане дума за Дуейн Джонсън, в съзнанието ни веднага изниква образа на екшън героя, непобедимия кечист и фитнес маниака с релефните мускули. Неслучайно прозвището му е Скалата. Оказва се обаче, че звездата има и една много нежна страна в себе си. Която проявява винаги, когато е със своето семейство […]