Каква е причината за операцията на Кейт

Преди ден стана ясно, че принцесата на Уелс е приета в болница за операция в стомашната област. От двореца Кенсингтън пък поясниха, че процедурата е била планирана, минала е успешно, а Кейт ще остане в болницата между 10 и 14 дни.
По желание на самата Мидълтън конкретното естество на операцията й не е разкрито, но източници, близки до двореца потвърждават, че не става дума за премахване на раково образувание.
Често срещани операции в стомашната област са премахването на апендикса, на жлъчния мехур, херния, както и отстраняване на доброкачествени образувания като липоми, пишат Express. Други възможни оперативни процедури могат да са свързани с пролапс на ректума (дебелото черво), синдром на късото тънко черво (при болест на Крон, язва, полипи, коремна травма).
Междувременно днес кралският експерт Камерън Уокър разкри пред изданието, че Кейт Мидълтън се чувства добре след втората си нощ в болница London Clinic. Той допълни, че принц Уилям е бил неотлъчно с трите деца на семейството през последните дни.
Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са били на училище и през двата дни, но съвсем скоро ще отидат на посещение на майка си в болницата. Всички ангажименти на Кейт Мидълтън бяха отложени за след Великден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Признанието, което никой не очакваше от Джордж Клуни

Джордж Клуни е знаменитост, която всеки свързва с нещо различно: едни с пробива му сред широката публика в “Спешно отделение”, други с безбройните му кино роли, а трети с късния му, но успешен брак с Амал Аламудин, понастоящем Амал Клуни. Факт е обаче, че три от общо осемте номинации за […]

Subscribe US Now