Признанието, което никой не очакваше от Джордж Клуни

Джордж Клуни е знаменитост, която всеки свързва с нещо различно: едни с пробива му сред широката публика в “Спешно отделение”, други с безбройните му кино роли, а трети с късния му, но успешен брак с Амал Аламудин, понастоящем Амал Клуни.
Факт е обаче, че три от общо осемте номинации за Оскар на 62-годишният Клуни са за режисьорските му филми. И именно това е позицията, на която се наслаждава най-много. “По-забавно е. Имаш повече контрол. Мога да се разпореждам наляво-надясно и да не се съобразявам с никого.”
Това казва той пред Sky News по повод последния си режисьорски филм The Boys in the Boat – историята на университетския отбор по гребане на Вашингтон, който участва в Олимпиадата от 1936 г. в Берлин.
Джордж Клуни е и автор на някои от сценариите си, което обяснява изказването му, че му допада да пише сценарии и после да гледа “как някой друг прави декорите и сета, който аз съм измислил”.
Феновете на Клуни като актьор обаче не бива да се притесняват – съвсем скоро ще го гледаме в Wolfs на Apple, където си партнира на Брад Пит. “Все още обичам да играя забавлявам се. Наскоро се снимах с Бард Пит – един млад прохождащ актьор”, пояснява Клуни в типичния си стил.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда големият син на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Пиърс Броснан и Кийли Смит са сред най-харесваните холивудски двойки. Те са заедно вече от цели 30 години и по всичко личи, че бракът им е наистина стабилен. Двамата са родители и на две деца – това са синовете им Дилън и Парис. По-големият, Дилън, е отпразнувал рождения си ден […]

Subscribe US Now