Емилия се пусна без фотошоп и подлуди мрежата СНИМКИ

Едва ли сте очаквали да видите кадри в мрежата, на която и да е било популярна фолкпевица, без обработка на фотошоп. Ето, че Емилия го направи и то без капка притеснение.

Поп фолк дивата, която е майка на три деца, буквално побърка феновете си с изумителна визия в блестящ мрежест тоалет и доста провокативна поза. И както ще се убедите, на фотоса тя е такава, каквато е и в действителност.
Тези думи на Емилия запалиха мрежата
Блондинката сама се похвали, че не е използвала програма за обработка на снимки и затова не изглежда неестествено слаба. Както може да предположите – освен многобройните комплименти, които получи за начина, по който изглежда, Емилия предизвика възторг с решението си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от E M I L I A (@emilia.online)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от E M I L I A (@emilia.online)

“Браво, Еми, не ставай като колежките си”, гласи един от многобройните коментари под поста на певицата, която може би подготвя и някоя музикална изненада за феновете си скоро време./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Племенницата на Галена се ремонтира цялата, неузнаваема е СНИМКА

Племенницата на певицата Галена заби звучен и много болезнен шамар на Меди, който от две години се мъчи да стане и продуцент, но към момента търпи пълен провал. С това си действие младата и амбициозна Доника даде ясно да се разбере, че леля й няма нищо общо с продуцентската фирма […]