Племенницата на Галена се ремонтира цялата, неузнаваема е СНИМКА

Племенницата на певицата Галена заби звучен и много болезнен шамар на Меди, който от две години се мъчи да стане и продуцент, но към момента търпи пълен провал. С това си действие младата и амбициозна Доника даде ясно да се разбере, че леля й няма нищо общо с продуцентската фирма на Меди, каквито слухове се въртят от създаването й. 

Актуалният изпълнител не може място да си намери от яд и безсилие, че се е провалил и че Доника му заби нож в гърба като хукна при най-големия му конкурент Галин. Тя пък се показа с променена визия, като явно в последните няколко месеца е прекарала в пластична клиника. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ALPHA MUSIC (@alphamusicbg)

Доника се раздели с лейбъла на Меди, където се подвизаваше около година, но без никакъв резултат. Тя реши да заложи на партньорство с конкурента му Галин и неговата продуцентска компания. За трансфера съобщи самият Галин, като в страницата на Алфа Мюзик обяви: “Скъпи приятели, казваме добре дошла в семейството на Алфа Мюзик на Доника! Очаквайте много различни, цветни и интересни проекти!”
На новата снимка на Доника забелязваме, че е кръцнала големия си нос и е надула пазвата със силикон. Тези съвети й били дадени от новия продуцент Галин, който бил категоричен, че ще я направи звезда. 
Припомняме, че Доника стартира музикалната си кариера през 2020 година като лице на Хит Микс Мюзик. Тогава тя направи летящ старт със сингъла “Куршум”, в който се включиха Галена и Меди. През март 2022-а реши да продължи като изпълнител в Мега Стар, а в началото на 2023-а стана ясно, че е в редиците на Алфа Мюзик./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо всички отново говорят за Джулия Фокс

Джулия Фокс е сред знаменитостите, които са винаги искрени и споделят доста лични неща с феновете си. Тя и преди е показвала моменти от живота си в TikTok, а с последния успя да накара всички отново да заговорят за нея. Именно в TikTok Джулия Фокс показа на последователите си апартамента […]