Защо всички отново говорят за Джулия Фокс

Джулия Фокс е сред знаменитостите, които са винаги искрени и споделят доста лични неща с феновете си. Тя и преди е показвала моменти от живота си в TikTok, а с последния успя да накара всички отново да заговорят за нея.
Именно в TikTok Джулия Фокс показа на последователите си апартамента в Ню Йорк, в който живее с 2-годишния си син Валентино. В началото на видеото тя започва с признанието, че не е вярвала, че някога ще направи подобно нещо, но вярва “в максималната прозрачност”. Освен това си признава, че не си пада по “прекалените демонстрации на богатство” и не разбира хората, които живеят в наистина големи къщи. “Просто е прахосничество, докато има толкова много бездомни хора в страната”, споделя актрисата и модел.
Във видеото Джулия Фокс показва хола на апартамента, който е и нейна спалня и обяснява, че стаята, която преди е била нейна, сега е на малкия ѝ син Валентино. След това тя показва огледалото, на което е прикачила снимки на любими хора, както и местенцето, на което отглежда растения. “Нищо не расте, не знаем какво правим”, шегува се Джулия Фокс.
Обиколката на апартамента ѝ продължава в дълъг коридор, из който са разпръснати играчки и други принадлежности на сина ѝ. След това виждаме и малката ѝ баня, и кухнята ѝ, в която прави впечатление, че са струпани даже и кутии с обувки. Колкото и странно да ни се струва това обаче, Джулия Фокс обяснява, че всъщност е доста обичайно за жителите на Ню Йорк.
Накрая стигаме до стаята на малкия Валентино, за която актрисата и модел не крие, че е вложила най-голямо старание. “Наистина исках той да има сладка стая”, споделя тя. Но признава, че той не прекарва много време в нея, нито пък даже спи в нея. Оказва се, че малкият е толкова привързан към майка си, че е неотлъчно до нея в нейната стая. Дори и спят на едно легло, пише E!News.
Колкото и минималистичен и съвсем скромен като за знаменитост да е апартаментът на Джулия Фокс обаче, в него има един голям проблем. Самата актриса и модел разкрива, че има мишка, с която се е отказала да се бори. Всъщност тя дори не го приема съвсем като проблем, тъй като докато със сина ѝ спят, тя излиза и “почиства” трохите.
Ако се замислим и погледнем от шеговитата страна на нещата, ще си дадем сметка, че с това видео Джулия Фокс ни показва цели две важни неща. Едното е, че очевидно и известните могат да живеят комфортно като “обикновени” хора, а другото – че може да не приемаме проблемите драматично, а просто с повече хумор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Джерард Бътлър е плакал за Хилари Суонг

В последно време Джерард Бътлър е чест гост в различни шоу програми и телевизионни формати. И освен за личния си живот, той обича да разкрива и любопитни моменти от филмовата си кариера. Наскоро актьорът говори за инцидента, по време на снимките на Plane, който почти го изгаря жив. В последните […]

Subscribe US Now