Актрисата Любомира Башева се оказа знатна наследница

Ефирно красивата Любомира Башева, която през последните години е сред най-актуалните млади актриси, е имала и друг професионален път пред себе си – художествената гимнастика.

Тя е прекарала доста време в залата за тренировки заради майка си и леля си. Любомира е дъщеря на Камелия Игнатова, световен шампион по художествена гимнастика в ансамбъла, а леля й е Лили Игнатова, „златното момиче“ на миналия век.

Младата Любомира обаче избира актьорската професия пред спорта, въпреки че той се оказва ключов за първата й главна роля. Във филма „Лошо момиче“ Башева се връща в залата, където тренира цели пет месеца, а за ролята й на състезателка по художествена гимнастика лично я подготвя именитата й леля.
Нищо чудно уменията й в мятането на бухалки да й свършат работа и в сериала „Мен не ме мислете“, в който Любомира е в образа на Ева, която отглежда детето си сама, тъй като съпругът й работи в чужбина. Липсата му все по-често я кара да се ядосва и да се заканва, че ако скоро не се появи на хоризонта, за да й помога с отглеждането на сина им, ще му покаже вратата по неприятен начин./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Деси Цонева е оперирана! Реве и се тръшка от болничното легло, че много я боли ВИДЕО

Деси Цонева стресна до смърт приятелите си, след като се пуснала от болничното легло и със сълзи на очи сподели, че е оперирана. Щерката на Митко Цонев се тръшка на болничното легло от болки.  Устатата Деси се е подложила на операция, която се оказала изключително болезнена, а във видео тя […]

Subscribe US Now