Илон Мъск се завърна

Всеки, който следи какво се случва около Илон Мъск, знае, че най-богатият човек на планетата е и доста ексцентричен. И то във всяко едно отношение.
Мъск си има доста странности, като една от тях е, че е много активен в Twitter. В обичайни дни той публикува по няколко пъти и много рядко пропуска ден, в който да не е споделил какво мисли с последователите си.
Ето защо прави впечатление, когато спре да публикува. Според People, в края на миналата седмица Илон Мъск е сложил край на най-дългото си отсъствие от Twitter. Последно той е публикувал на 21 юни, като през следващите 10 дни е запазил пълно мълчание в социалната мрежа.
Но това се е променило в събота, 2 юли, когато най-после е решил да публикува. И разбира се, не става дума за само един туит, а няколко. От снимка с една от бившите си съпруги Талула Райли от Венеция до такава, отново свързана с Италия.
Мъск сподели и снимка, на която се вижда, че заедно с тризнаците си – Кай, Саксон и Деймиън, е имал привилегията да се срещне лично с папата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бесен скандал с Рени в столична кръчма заради сръбска фолк звезда СНИМКИ

Поп фолк певицата Рени вдигна лют скандал в столична кръчма, а причината е повече от сериозна и със сигурност няма да остави равнодушни много българи. Причина за нервите на 53-годишната изпълнителка станаха сръбските знамена, които развяха от персонала при представянето на звездата на вечерта – сръбската певица Теа Тайрович. Сръбкинята […]

Subscribe US Now