Как изглежда дъщерята на Маги Джанаварова

В началото на 2023 г. разбрахме, че Маги Джанаварова ще става майка за първи път. А за всички тези месеци изпълнителката редовно споделяше свои снимки с наедряло коремче.
Голямото чакане за новото попълнение в семейството приключи през юли. От профила на Джанаварова в Instagram тогава разбрахме, че тя е родила момиченце, което е кръстила Елизабет.
Изпълнителката публикува снимка на новороденото заедно с баща си и под нея написа – “на тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена”.
И въпреки че през тези месеци Маги Джанаварова продължи да качва снимки на малката си дъщеричка, всички бяха заснети по такъв начин, че всъщност не се виждаше лицето на момиченцето ѝ. 
Изпълнителката обаче реши да ни разкрие Елизабет в целия ѝ блясък по празниците.”Елизабет. Всичко. 25.12.2023. Честит Рождество Христово!”, написа Маги под двете снимки на които виждаме в близък план как се смее дъщеря ѝ. 
Освен множество харесвания, кадрите събраха и доста коментари от близки и фенове на певицата, които споделиха очевидното, а именно, че Елизабет е истински бонбон. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваната Коледа на Луиза Григорова-Макариев

Празниците бяха силно очаквани от всички ни, но за поредна година отминаха сякаш прекалено бързо. А понякога са съпътствани от премеждия. От профила на Луиза Григорова-Макариев в Instagram разбираме, че тази Коледа не е преминала според първоначалните очаквания на актрисата. “Коледа. Винаги си я намисляме, очакваме, плануваме и тя винаги ни […]

Subscribe US Now