Ралица Паскалева призна за тормоз: Никога няма да позволя на злото да триумфира!

“Никога няма да позволя на злото да триумфира! Няма как да му покажа това. Може да се каже, че съм в този период, но предпочитам да говоря за добрите неща”, така отвърна Ралица Паскалева тази сутрин в ефира на Нова телевизия.

Причината за откровенията й е разговор с Мариан Станков – Мон Дьо, в който актрисата, която в момента гледаме в “Като две капки вода”, буквално изля душата си, не спестявайки дори и най-тъмните багри в нея.
Нов скандал! Диана Димитрова се хвърли срещу Ралица Паскалева
“Опитвам се малко по-балансирано да гледам на разни ситуации и случки, защото твърде много ги изживявам понякога. Трябва да спра да давам шансове на хора, които са ме разочаровали. Понякога ставам мазохист, защото се поставям в такива ситуации, но иначе винаги съм готова на разговор с човека срещу мен, защото винаги съм готова за истината.

В нашата среда има много завист, лицемерие, злоба, фалш. Опитвали са се да ме вкарват в някоя интрига или задкулисна игричка. Не мога да си го позволя това нещо. Когато позволиш някой да те унижава, да те малтретира, да те мачка, значи ти си го позволил, категорична е Ралица, която дори преди време е напускала медия заради такава ситуация.
“На мен ми се е случвало да напускат и медия – настояваха да подпиша договор, който е в мой ущърб. Казаха – правим те известна, а аз попитах защо си мислят, че това е главна цел?!”
Ралица Паскалева ошашави всички: Призна за терор над съседи СНИМКИ
Хората си представят, че се къпем в пари, а то понякога не знаеш как да си платиш сметките?! Това да се докопаш до някаква слава, до известност заради пари, не мога да го разбера… Според актрисата много важни са били съветите, които й е давал Стефан Данаилов, в чийто клас беше.
“Стефан Данаилов ходеше и тайно плащаше семестрите на студентите, които нямаха възможност. Ако някой се изкашля в залата, веднага се грижеше. Някой е гладен – хоп, пица за всички. Никога няма да забравя съветите, които ми е давал. Един от тях беше: Не се оставяй да те мачкат! На него са му правили номера от завист, от колеги.
На въпрос коя е най-добрата й роля до момента, Паскалева едва ли учудва някого с отговора: “Може би “Откарднат живот” – имам над 400 епизода. Само астероид не ме е блъскал – преживях блъскане с кола, кома, операция, раждания, сватби, разводи…”. Но и признава, вероятно за изненада на мнозина – “Много обичам да играя лошите герои. Докога ще играя тази, която вдига скандали и разбива семейства? Искам нещо тотално различно, готова съм на всякаква промяна – и с косата, и с лицето. Няма да се правим само на хубавки, то е кощунство!”

Известността не ми е особено приятна, малко ми е чужда, продължава с откровенията си Ралица Паскалева, за да стигне и до признанието: “Силно честолюбив човек съм, силно привързана съм към справедливостта и истината. Най-много ме засяга, когато се пише за семейството ми. На някои не прощавам. Имам и вече осъдени! В един момент много започнаха да показват детето ми в медиите – това беше камъчето, което катурна каруцата. Подхванах, ей така, за спорта, дело, което спечелих още на първа инстанция. Мина една година от това, просто не съм го оповестявала”.
Ралица Паскалева не издържа и рухна на сцената на “Капките” заради… ВИДЕО
За голямата си любов и баща на детето й – Теодор Салпаров, актрисата е категорична: “Със сигурност Теди промени кардинално живота ми. Той се появи в най-правилния момент от живота ми. Тогава бях по-скоро смачкана. Чувствах се не достатъчно добър човек, не достатъчно стойностна – дали заради някой, който си е избивал комплексите върху мен или заради друго, но това е до един момент, в който това те смачква. Била съм жертва на много тежка манипулация, която ме е довела до страхове – дали съм достатъчно достойна, красива, умна, добра… 

В началото си писахме. Той ме канеше на мач, аз – на филм. Един път проведохме един видеоразговор, който продължи може би 7-8 часа. Аз бях в Малта с приятели, той – в Бразилия с отбора. Това беше момента, в който осъзнахме, че има какво да си кажем, че си пасваме. Накаря той ми казва: Кацам еди кога си, ела ме вземи от летището. Подминах и терминала, и изхода, и застанах на Околовръстното да го чакам. А той, клетичкият, пребит от път, се наложи да влачи куфари 10 минути, за да дойде до мен…
От тази ни първа среща, в която се видяхме с други очи, стана ясно, че сме сродни души. Веднага се влюбихме. Много ме промени тази любов. Теди е много спокоен човек, аз говоря много. Той също може да е ураган, но е лъв, над нещата е./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Милко Калайджиев проплака: Мама ще умре, ако научи за...

След като НАП запорира имуществото на Милко Калайджиев, за което наскоро ви информирахме, сега следва да се проведе търг, насрочен за 15 май, на който да бъде продадена къщата му за гости в с. Мезек. Певецът бе сполетян от неприятностите, след като от НФ “Земеделие” му поискаха да върне 309 хил. […]

Subscribe US Now