Актьорът от “Сам вкъщи”, който се бори за живота си

“Сам вкъщи” (най-вече първите два филма) си остава един от класическите коледни филми, които всяка година милиони хора по света гледат.
Благодарение на първия и втория филм например Маколи Кълкин придоби световна популярност, макар и след това да кариерата му да не бе белязана от особено бляскави прояви.
Не всички останали актьори от филмите обаче могат да се похвалят със същия успех. Кен Хъдсън Кембъл например в момента се бори за живота си.
От People разбираме, че наскоро 61-годишният актьор е бил диагностициран с рак. Кембъл се е подложил на 10-часова операция за премахване на тумор в долната част на устата му. Дъщеря му пък е решила да стартира инициатива за набиране на средства в платформата GoFundMe.
Заради сложността на операцията се е наложило част от челюстта му да бъде премахната, като след това е възстановена с помощта на кост от крака на Кен. Ролята му в “Сам вкъщи” бе малка, но всеки истински фен на филма със сигурност го помни.
Кен Хъдсън Кембъл влезе в образа на Дядо Коледа в първия филм, когато точния момент вдъхна малко надежда на Кевин (Кълкин).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо да не пием алкохол преди лягане

На всички ни се е случвало да се отпуснем след тежък ден с чаша алкохол в ръка, след което да се отправим към леглото за така необходимата почивка. И макар да смятаме, че питието ще ни отпусне и ще ни помогне да заспим, науката е на друго мнение и препоръката […]

Subscribe US Now