Неочакваната новина от Ромео Бекъм

Всяко начало има и своя край, а същото важи за любовта и отношенията между хората. Един от синовете на Дейвид и Виктория Бекъм е разбрал от първа ръка това.
От профила му в Instagram става ясно, че Ромео Бекъм се е разделил с приятелката си Миа Рийгън. Двамата бяха заедно от пет години, но очевидно връзката им се е изчерпала.
В стори в социалната мрежа 21-годишният син на Дейвид Бекъм публикува снимка, на която е с Рийгън, и към нея написа, че след всички тези години са решили да се разделят, но остават добри приятели.
Самата Миа Рийгън също потвърди новината за раздялата в стори в Instagram. Тя пише, че са двойка, откакто са на 16 години и буквално са пораснали заедно.
Нито един от двамата не споделя точната причина за раздялата, но става ясно, че ще запазят близки и добри отношения, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-обсъжданите тоалети на наградите SAG 2024

В сезона на филмовите награди сме, като очакваме кулминацията му с Оскарите на 10 март. Междувременно през отминалия уикенд бяха раздадени статуетките на Гилдията на сценаристите на 24 февруари, както и на Гилдията на продуцентите на Холивуд ден по-късно. Както е обичайно, първата церемония беше по-бляскава – събираме най-интересните тоалети […]

Subscribe US Now