Какъв ще е полът на второто дете на Мила Савова и Сами Хоссни

Само преди няколко седмици Мила Савова и Сами Хоссни изненадаха всичките си последователи с новината, че ще стават родители за втори път.
Тогава те разкриха, че очакват новото попълнение към семейството им през март 2024 г., но не разкриха пола. Разбира се, не сме си и мислели, че ще се бавят кой знае колко много преди да обявят и тази важна подробност.
От профилите им в Instagram разбираме какъв ще бъде полът на второто им дете. С помощта на конфети, съдържащи син цвят, за момче, и розов, за момиче, Сами Хоссни и Мила Савова в компанията на сина им Тарек, разбраха пола на бебето.
От цвета на конфетите става ясно, че второто им дете ще бъде момиче. “И точно така нашият свят стана малко по-цветен”, написа Савова в социалната мрежа.
От видеото виждаме, че всичко се е случило сред природата, а след това двамата са се погрижили да съберат всички конфети, за да не замърсяват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв ще е полът на второто дете на Сами Хоссни

Само преди няколко седмици Мила Савова и Сами Хоссни изненадаха всичките си последователи с новината, че ще стават родители за втори път. Тогава те казаха, че очакват новото попълнение в семейството през март 2024 г., но не разкриха пола. Разбира се, не сме си и мислели, че ще се бавят кой […]

Subscribe US Now