Ева от “Ергенът” влиза в ново шоу, няма да повярвате как изглежда вече ВИДЕО

Ева Георгиева от “Ергенът” ще участва в ново скандално риалити за инфлуенсъри. Това не е огромна изненада за никого, но пък има промяна във външния вид. Предприела е сериозна крачка, с която иска да стане по-хубава. 

Певицата втрещи всички с вида си на визитката за “Къщата на инфлуенсърите” – шоуто, което е снимано преди месец, а в него участва и Виктория Капитонова от “ергенът”, както и Ваня от “Игри на волята”.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by EVA_Ергенът (@evatgofficial)

Вечно усмихнатата Ева е сложила брекети, за да изправи зъбите си и да се усмихва все по-широко, без да изпитва комплекси от това. С брекетите ще я гледаме в новото риалити, което ще се излъчва в интернет. 
“Влизам да се забавлявам и ще спечеля”, закани се Ева на влизане в новото шоу за инфлуенсъри, където конкуренцията е безмилостно жестока./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Пак инцидент! Деси Цонева легна на легло, този път я сполетя... СНИМКИ

Деси Цонева отново претърпя инцидент, а в резултат има счупен крак. Щерката на Митко Цонев тъкмо се възстанови от операцията на кокалчето на крака, а сега й се налага отново да полежи за известно време, докато се възстанови.  Наш репортер разбра и каква е причината за счупения крак, която се […]