Руснаците у нас гласуват за президент

admin
Днес Русия избира. Право на глас имат малко над 100 милиона руски граждани на територия, простираща се на 11 часови пояса. Руснаците гласуват и у нас.

Избори се провеждат и в Руското посолство в столицата. Изборният ден е започнал точно в 8 часа тази сутрин и към обяд около 800 руски граждани вече са гласували. Дори в момента опашката е голяма и не спират да идват хора, за да пуснат своя глас.

Хората, които идват, спокойно могат да вземат своята бюлетина и да изчакат реда си за гласуване.

Около 20 часа изборният ден ще приключи. Все пак от посолството твърдят, че ако има опашка ще се изчака, за да могат всички да пуснат своя глас.

Изборите за президент на Русия вече приключиха в други 20 други български града. На 3-ти март започна в Благоевград, а на 17 март бе гласуването в Плевен и Враца.

Всички гласове, събрани от руските граждани в България, ще бъдат преброени днес вечерта и ще стане ясно какъв е вотът в страната.

bgonair.bg

Next Post

Снимки и видео: Жена се топи гола в ледени води, за да изглежда млада

Днес Русия избира. Право на глас имат малко над 100 милиона руски граждани на територия, простираща се на 11 часови пояса. Руснаците гласуват и у нас. Избори се провеждат и в Руското посолство в столицата. Изборният ден е започнал точно в 8 часа тази сутрин и към обяд около 800 […]

Subscribe US Now