Глория със стабилни връзки в полицията, но това нарушение не й се размина и я глобиха СНИМКА

Фолк звездата Глория бе хваната в страшно нарушение в Пловдив, но изглежда има стабилни връзки в местната власт, тъй като първоначално отказаха да я глобят. 

Случаен гражданин алармира за своеволията на Примата на фолка и след няколко отказа да се задействат съответните органи той стига по-далеч и в крайна сметка успява да издейства солена глоба за певицата, а покрай нея изгорели още няколко шофьори. 
“Над закона ли са попфолк певиците? Запознайте се с автомобила на певицата Глория, която беше глобена, защото е паркира своя автомобил в пешеходната част на “Хълм Бунарджика”, за да не ходи пеш”, пише в профила си във “Фейсбук” Любомир Чакъров. 
“Въпреки, че на място имаше екип на ОП “Общинска охрана” и Общинска полиция, нито един от двата органа не пожела да глоби певицата. Защо ли? По техни думи шефовете им не дават.

След като отказаха да ми съдействат, се наложи да се обадя на тел. 112 и да поискам патрул на 02РПУ към ОД на МВР Пловдив да наложи глоби. Първоначално служителите не пожелаха да ги съставят, но не успяха да излязат на глава с мен. Защото всички са равни пред закона, особено когато спират не по правилата и се налага да бъдат глобени.
Покрай колата на певица Глория, глобени бяха и още няколко автомобила, които бяха спрели неправилно. Полицаите обаче, отказаха да глобят автомобилите, които бяха спрели пред входа на алея “Арх. Здравко Василков” на Бунарджика. По този казус има вече подадена жалба до ОД на МВР – Пловдив и очакваме становище от директора, защо в тази зона от години назад се толерира паркиране в нарушаване на ЗДвП, без санкции.
Очакваме отговори!
До тогава, напомняме на кмета – Георги Стаменов, че от 2017 г., той обещава, че на първия забранителен знак ще постави подвижна бариера. След няколко години чакане, ние от сдружение “АЗ Обичам Пловдив” се заехме с казуса и помогнахме да минат всички съгласувателни процедури.
Остана единствено Георги Стаменов да я постави! Но, от доста време той не желае да изпълни решението за ограничаване на МПС в район на “Хълм Бунарджика”. Защо ли? Явно има друга причина, която пречи това да не се случи. А каква ли е тя?
Сами се досетете! Акция по глобяване продължава”, обяснява той цялата ситуация, на която е станал свидетел тези дни./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Беър Грилс се отказа да е веган

Беър Грилс дори е писал книга, посветена на веган диетата си, към която се е придържал години наред. Но вече може да се каже, че е започнал нова глава в здравословния си начин на живот. В най-скорошно си интервю за изданието GQ Беър признава, че официално се е отказал да […]