Помните ли Пеньо от “Биг Брадър”? Не е за вярване какво му се случва 15 години по-късно

Помните ли Пеньо от “Биг Брадър”, чието скандално участие в риалити формата му донесе бърза и сигурна слава. И до днес той продължава да бъде обект на множество клипчета, гифчета и мемета в социалните мрежи.

Ще се изненадате много обаче, като разберете как се е развила съдбата му след набраната популярност в риалити формата. Едва ли сте очаквали да има такова продължение, предвид факта, че много от съквартирантите му тогава, се уредиха доста добре в живота. Зара и Зейнеб Маджурова, например, днес живеят като принцеси, активно инфлуенсърстват и със сигурност нямат причина да се оплачат от нещо.

Участието на Пеньо Даскалов в риалити шоуто бе скандално за времето си. И през 2006-та се говореше за мъже, които искат да бъдат жени, но това се случваше рядко в национален ефир, за разлика от днес, когато вече нищо не може да ни учуди.
В шоуто Пеньо получи пластична операция, за да изглежда по-добре. А днес, 15 години по-късно, съдбата му изглежда доста тъжно. Няма го дори и в социалните мрежи, поне не с рожденото му име. А неотдавна бе тиражирана информация, че Даскалов е започнал работа като сервитьор в родния си град, а от мечтите му за голямата музикална сцена не е останало почти нищо.

“Когато създам стойностни неща и съм готов да се похваля за тях, ще се завърна в медиите. Иначе съм обречен да ме питат само за Панайот и за носа ми”, сподели той преди години в интервю. Е, очевидно този момент все още не е дошъл./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джон Леджънд в 27 факта

Днес, 28 декември, рожден ден празнува американският певец, текстописец и продуцент Джон Леджънд. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now