Какво се случва с гърдите й?! Антония Петрова ужаси всички с полугола СНИМКА 18+

Антония Петрова не спира да дразни почитателите си със снимки от екзотичната си ваканция на Малдивите, където е със своя съпруг Ивайло Батинков и синът им Благовест. 

Последните фотоси на звездата озадачиха нейните почитателите, които се хванаха за главата от видяното и това, което си е причинила на огромния бюст. 

Миската е прекалила със слънчевите лъчи и е изгорила бюста си. Не знаем дали е забравила слънцезащитния крем или е искала бързо да получи бронзов загар, но резултатът със сигурност е болезнен. 

Антония е червена на рак, особено се забелязва на огромните й гърди. “Трябва да се обърнеш малко, да пече и гърба ти, че циците ще се подпалят още малко”, шегуват се мрежата.
На всички снимки Антония е с чаша в ръка с готин коктейл, а по-късно се похвали, че са имали частен винен тур, от който е останала изключително доволна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бившият на Мария Илиева лъсна гол във ваната, натиска се с нейна колежка СНИМКА 18+

Бившият на Мария Илиева лъсна гол във ваната и напомни за изпълненията на фолк дивата Галена. Атанас Колев без свян се съблече и зарадва хилядите си почитателки със стегнато телосложение.  “Снимки от кръщенето ми”, пошегува се той под кадъра. А изглежда, че във водата той се глези, тъй като на […]