Границите, които Чарлз е поставил на Камила

Въпреки че дълги години бе обект на много критики, Камила доказа, че е достойна съпруга на настоящия британски монарх и винаги му е давала това, от което има нужда, без да пристъпва границите и да си позволява прекалено много. Явно стратегията й е печеливша, защото съпругата на краля успя да спечели много симпатии – както в семейното обкръжение, така и в обществото.
Винаги сдържана, но и винаги насреща – това е правилото, което Камила спазва в отношенията си. Според Робърт Хардман, автор на книгата The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy, Камила много добре познава и се съобразява с границите, които съпругът й негласно е поставил.
Например за крал Чарлз е много важно времето, което прекарва с внуците си. И Камила предпочита то да бъде само за тях. По думите на автора, той прекарва много повече време при Шарлот, Джордж и Луис, отколкото всеки е очаквал и предполагал. Това може до известна степен да се дължи и на факта, че няма възможност да бъде до другите си две внучета – Арчи и Лилибет.
А докато Чарлз е с децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, които го обожават, съпругата му Камила предпочита да прекарва време със своето семейство, децата и внуците си, с които поддържа близка връзка. И всеки е щастлив и удовлетворен, без да се чувства длъжен или притиснат за нещо.
Според Хардман, Камила винаги демонстрира неподправен оптимизъм, с който успява да зарази и останалите членове на кралското семейство. Въпреки целия негативизъм, който й се налагаше да поема през годините, тя съумява да запази усмивката и достойнството си. А Чарлз със сигурност оценява това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Предизвикателството да имаш 7 деца - Робърт де Ниро знае най-добре

Обичайно на 80 години хората вече са отгледали и децата, и внуците си. Но сред известните личности има не един и два примера за късно родителство, които ни показват, че няма нищо невъзможно, стига да имаш желание (и млада съпруга, разбира се). Робърт де Ниро е един от тях. Актьорът, който миналият […]

Subscribe US Now