Синът на Мирослав нанесе жесток удар на Мария в колата ВИДЕО

Поп фолк дивата Мария спретна набързо поредния скандал – този път с доведения си син, който едва издържа да слуша гласа й, докато пътуват с колата.

Изпълнителката, която откакто се омъжи, е особено активна в социалните мрежи, публикува клипче в профила си, от което става ясно, че е в много добро настроение и си припява в колата. Да, обаче, оказва се, че не на всички им е приятно да слушат това.
Мария на върха на щастието след тази новина СНИМКА
На задната седалка са дъщеря й Марая и доведеният й син. И докато Марая е свикнала отдавна с поп фолк ритмите на майка си, то момченцето съвсем не се чувства комфортно от тях, както става ясно. То дори си запушва за момент ушите, волно или неволно.

Логично и коментарите под поста да не са особено ласкави за Мария, която обаче, се старае да изтрие негативното и да остави само хубавите съобщения в профила си. Да не говорим, че освен за пеенето, последователите й я упрекват, че пътува без колан./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Завръщането на Риана

Откакто стана майка през месец май, Риана не e публикувала в социалните медии. До преди ден, когато я виждаме да демонстрира най-новия продукт на хитовата й козметична марка Fenty Beauty. 34-годишната певица публикува видео в YouTube, в което демонстрира хидратиращ балсам за устни. В него тя нанася Gloss Bomb Cream […]

Subscribe US Now