Андрей и Емануела кръстиха сина на Иван и Ирина СНИМКИ

Продуцентът и тв водещ Иван Христов и неговата половинка Ирина Тенчева решиха на кръстят 7-годишния си син Самуил. Това се случи на неговия рожден ден, а за кръстници бяха избрани Андрей Арнаудов и Емануела Толева. 

Снимки от събитието споделиха както Иван, така и Ирина. Кадрите са придружени с много емоционални думи, които са способни да разплачат и непознат. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

“Дядо ми Иван навремето казваше, че в такива дни празнуваме двоен лешник. Днес Сами има рожден ден, а едновременно с това стана и официално християнче. Разбира се, че Андрей и Еми са кръстници. Всички роднини празнувахме. Тези, които не са сред нас също са щастливи. Сигурен съм”, написа Иван в Инстаграм. 
“Най-любимите дни от годината са тези, в които съм родила децата си. Вчера отбелязахме 7-мия рожден ден на Самуил и Светото му Кръщене. Щастливи сме, че най-близките ни хора бяха с нас в този вълшебен момент! Преживяхме го красиво и благодарим на Кръстниците му Емануела Толева и Андрей Арнаудов! Благодарим и на всички, които ни поздравиха и изпратиха добра мисъл за доброто момче”, пък са думите на Ирина.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Irina Tencheva (@irina_tencheva)

Тенчева сподели кадър, на който позира с любимия си Иван, техният син Самуил, нейните  две деца предишен брак, както и дъщерята на Иван от връзката му с Вихра Петрова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now