Наталия Симеонова изригна: Насилниците у нас не се страхуват от закона! ВИДЕО

Аз съм голям пацифист. Подкрепям идеята ти да се спре продажбата на оръжия. Така отговори водещата Наталия Симеонова на актьора Сашо Кадиев в “Преди обед”. Тази седмица емблематичната блондинка е гост коментатор заедно с Игор Марковски.

От разговора им, освен, че  е против оръжията, с които напоследък доста се злоупотребява за различен тип битови престъпления – и у нас, и по света, стана ясно още, че Наталия Симеонова е автор на текста на песента “Нямаш право”, посветена на борбата с насилието над жените.
Наталия Симеонова получи огромен подарък, с Денис Ризов вече…

Парчето се изпълнява от певицата Весела Делчева, а в клипа към него младата изпълнителка плаче с реални, а не с изкуствено предизвикани сълзи.
“Много се вълнувам от тази тема, тя е проблем в много държави, не само у нас. Различното в България е само чувството за ненаказуемост. Насилниците у нас не се страхуват от закона. В същото време се случват чудовищни неща! Със сигурност на първо място трябва да се противодейства в съда”, категорична е Наталия Симеонова, която подготвя в момента и филм по темата за насилието. 
Наталия Симеонова хвърли голяма бомба! Завръща се на екран със…
“На какво прилича това – с издадена ограничителна заповед да убиеш жена си??! Това е погазване на системата!”, не скри още възмущението си популярната блондинка. И добави още:
“Нуждаем се не само от нов закон за домашното насилие, а и от съд, който да го прилага! Изисква се разговор и хората, от които зависи, по някакъв начин да седнат и да се разберат. Случаите се превръщат в епидемия!”
“Това не е приоритет в парламента. Ще изчакаме още жени да бъдат бити и убити, и тогава”, не издържа да пусне провокативен коментар и Сашо Кадиев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скритите послания в портретите от коронацията на Чарлз и Камила

Традицията за по-важните кралски събития повелява част от тях да е и заснемането на специални портрети, които стават публично достояние. И коронацията на крал Чарлз и кралица Камила в този случай не направи изключение. След тържествената церемония в Уестминстърското абатство, процесията до Бъкингамския дворец и появата им на балкона на […]

Subscribe US Now