Ваня Червенкова не е на себе си след тази новина!

Ваня Червенкова има сериозен повод да почерпи, защото дъщеря й Никол каза “ДА” на приятеля си и ще се готви за сватба, може би още тази година.

В пост в своя фейсбук профил бизнесдамата нямаше как да скрие радостта си от щастливата новина, с която са я зарадвала наскоро красивата й дъщеря. И то без дори най-малко да подозира, тъй като събирането е било по повод рожден ден.
Ваня Червенкова излезе от сауната и се метна гола в снега СНИМКА

“Тя каза “ ДА”… Все още съм без думи от вълнение… Събрахме се за рожден и ден… но не знаех, че ще това ще бъде един от най-съдбовните мигове в живота ни.. Тя каза своето истинско “ДА”. Орисайте ги…Пожелайте им любов и споделеност.. Пожелайте им всичко, което двама души заслужават по дългият път!
Ваня Червенкова постигна нещо много голямо, качи се на… СНИМКА
Все още съм без думи от вълнение.. Най-щастливата безсънна нощ в живота ми.. Пожелайте им…”, пише с вълнение Червенкова в поста си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите, които отказват да плащат на Илон Мъск

Какво е общото между Бионсе, BTS и Кристиано Роналдо? Най-просто казано, отказват да плащат на Илон Мъск за синьото си тикче в Twitter, с което потвърждават, че това е официалният им профил. Гигантът на социалните мрежи започна да премахва синята отметка от хиляди акаунти преди броени дни. Този ход идва, след като собственикът […]

Subscribe US Now