Сами Хоссни и Мила Савова вече са родители

В края на месец септември Сами Хоссни и Мила Савова обявиха пола на първото си дете в социалните мрежи. Като тогава уточниха, че са го знаели преди това, но са решили, че е време и феновете им да го знаят.
Месец по-късно от профилите в социалните мрежи на двамата разбираме, че вече съвсем официално са станали родители. “Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни”, написа Савова в Instagram.
От поста ѝ разбираме, че раждането не се е случило на датата на термина, а няколко дни по-късно. Като от сторитата ѝ в Instagram става ясно, че след опитите за естествено раждане, които са се оказали неуспешни, се е наложило секцио.
Но в крайна сметка на 1 ноември в 13:03 часа Мила и Сами са станали родители, като Тарек се е родил от малко над четири килограма и 52 сантиметра. В поста си Мила Савова шеговито пише, че синът им е ѝ е отнел трона и вече той ще командва в семейството, докато тя ще служи като негова Ръка.
Но шегите не спират дотук. “Почти сигурна съм, че току-що ме погледна право в очите, докато пускаше бомба с размер, достоен за световен рекорд в пелената си”, допълва поста си Савова. Като уточнява, че ще продължи да споделя какво се случва в първите дни на новороденото си, но ние всички знаем, че това няма да ни се размине.
От сторитата ѝ разбираме, че периода на бременността е качила 18 килограма, веднага след раждането кантарът е показал, че е с осем килограма по-лека, а тя уточнява, че ѝ остава да свали още 10, за да се върне във формата, която иска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани закъса с парите, продава си...

Силиконката Джулиана Гани изглежда е скъсала джоба и е принудена да разпродава покъщнината си. Това стана ясно от нейно стори в Инстаграм, където с многото си последователи се надява да намери потенциални купувачи на нейните вещи.  Не е ясна причината, поради която Малката Джулка иска да се раздели с любими […]