Диляна Попова и Славена Вътова оцеляха като по чудо след сблъсък със…

Две от най-красивите ни българки Диляна Попова и Славена Вътова заминаха заедно на екзотична почивка на Малдивите, като този път с тях взеха и децата си. 

Усмихнатите ни моделки са преживели кошмарна сцена, която като по чудо не е завършила с фатален ицидент. 
За никого не е тайна, че на Малдивите има много акули, които стигат до самия бряг. А Диляна и Славена обичат да се гмуркат и наблюдават водния свят, а особено там определено има какво да се види.

Но при едно от гмурканията си са имали доста близка среща с хищните риби и е цяло чудо, че са успели да се измъкнат невредими. Това споделиха двете красавици пред Елизабет Методиева и нейната нова рубрика в “На кафе”. 
Не издават дали с тях има мъжка компания, но пък от клипчета в мрежата си личи, че децата са най-щастливи от таи ваканция и определено се забавляват и се радват на хубавото време на Малдивите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Екзотичната ваканция на Славена Вътова

Неведнъж сме казвали, че Славена Вътова е сред любимките ни, имали привилегията на носят короната на Мис България през годините. Това в причината честичко да хвърляме по едно око в профила с социалните мрежи на българския модел.  Славена е много активна там и често публикува забавни семейни снимки и клипове […]

Subscribe US Now