Наум Шопов шокира: Имах проблеми с наркотиците и… ВИДЕО

Наум Шопов наскоро призна нещо шокиращо за себе си, което едва ли някой е очаквал да чуе точно от човек, който днес води толкова здравословен начин на живот и буквално не излиза от фитнеса.

Нещата не винаги обаче, са такива, каквито изглеждат и този случай е поредното потвърждение на това. Преди години актьорът е бил дебеланко. Това се случва в тийнейджърските му години, а любопитната подробност разкри самият той в канала “При ТоТо”.
Ето как Наум Шопов свалил Теа и кога са се разделяли ВИДЕО
В шести клас, например, Наум Шопов е бил 150 см. и е тежал 75 кг. – толкова, колкото е в момента. Преди 15 години е бил с дълга коса и е слушал реге и метал. Пушил е марихуана по няколко пъти на ден, а поведението си отдава на тогавашното си обкръжение. А след като родителите му научили за тези “подвизи”, не последвали дори шамари, но за сметка на това започнали да го третират като пропаднал наркоман. Накарали го да се откъсне от наркотиците с ужасното си отношение и с това, че му давали по 8 лева дневно, за да си купи дрога. В един момент се стигнало дотам, че сменил тревата с цигари, а тях отказал преди половин година.

Именно ужасното държание на родителите му към него го накарали да се промени и да се откъсне от тази среда. Основна заслуга за успеха му имал и неговият братовчед, който му оказал морална подкрепа по онова време. Умишлено не е демонстрирал, че пуши.
Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА
Към днешна дата Наум Шопов е горд от живота си – не пуши и разбира се, ни взима наркотици. Освен това категорично отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, както правят много популярни родни лица днес, именно за да дава добър пример на последователите си. Половинката му Теа Минкова също пуши – залага на електронни цигари, но дали ще успее да се избави от този си порок, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нови проблеми с принц Андрю

Чарлз вече официално е крал, а съпругата му Камила – кралица. Положението на по-малкия му брат принц Андрю обаче не се е променило – от 2019 г. той изпадна в немилост, след като се оказа част от кръга, на който Джефри Епстайн е осигурявал сексуални услуги. Кралица Елизабет Втора отне […]

Subscribe US Now