Нови проблеми с принц Андрю

Чарлз вече официално е крал, а съпругата му Камила – кралица. Положението на по-малкия му брат принц Андрю обаче не се е променило – от 2019 г. той изпадна в немилост, след като се оказа част от кръга, на който Джефри Епстайн е осигурявал сексуални услуги.
Кралица Елизабет Втора отне на сина си титлите, като Андрю престана да бъде и работещ член на кралското семейство. По-рано тази година пък Чарлз намали размера на годишната издръжка на брат си, която до тогава възлизаше на 249 хил. британски паунда.
С това дойде и предположението, че Андрю трябва да напусне Royal Lodge – имение с 30 стаи в Уиндзор, което е собственост на Короната, но до момента му беше предоставено като дом. Там живее и бившата му съпруга Сара Фъргюсън – майката на принцесите Беатрис и Йожени, с когото Андрю е в добри отношения.
The Telegraph обаче твърдят, че принцът “няма намерение” да напусне Уиндзор, като ще се позове на условията за наема, които е подписал през 2003 г. Според тях му остават още 55 години, в които може да живее в Royal Lodge.
Сара Фъргюсън пък коментира цялата история пред Hello лаконично: “Не вярвайте на всичко, което се пише”. Според непотвърдена информация на Андрю е била предложена Фрогмор Котидж – бившето жилище на принц Хари и Меган Маркъл, а Royal Lodge е трябвало да стане дом на семейството на принца и принцесата на Уелс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зрителите побесняха, в мрежата ври и кипи след победата на Явор и Виктория в "Един за друг"

Финалът в “Един за друг” определи за краен победител в четвърти сезон на риалити формата двойката Явор и Виктория. Както се случва обикновено обаче, не те се оказаха фаворит на зрителите, които превърнаха след това социалните мрежи в истински арени за словесни битки. И не само не бяха фаворити, но […]