Изненада! След раздялата с Рачков Анита призна, че вече иска…

Романсът между Рачков и много по-младата от него Анита Димитрова приключи, но онова, което правят и двамата, за да се утешат след лошия развой на отношенията си, е доста любопитен.

Докато Рачков по традиция излиза с усмивка от ситуациите, особено пък в снощния финал на “Като две капки вода”, където преливаше от енергия, докато ръси култови бисери, то тунингованата плеймейтка явно изпитва носталгия към периода, в който бяха двойка.
Рачков не страда дълго за Анита, вече прегръща нова красавица СНИМКА
Наскоро близки до блондинката издадоха, че тя все по-често се замисля за дете и семейство – това споделя и самата тя в профила си в социалните мрежи. Мераците й явно обаче, са сериозни, както и мисълта, че не Рачков ще е баща на детето й.
Анита бе качила даже и снимка, на която е гушнала малкото си кученце подобно на бебе, а кадърът бързо натрупа стотици лайкове.

“Нещата изискват време”, пише под кадъра Анита, с което подсказва, че е останала с разбито сърце, след като водещият на “Капките” я заряза, но и не без основание, ако съдим по всичко тиражирано в публичното пространство покрай раздялата на звездната двойка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата гордост на Хелена Кристенсен

Хелена Кристенсен бе един от най-успешните модели на 90-те. Сега, 30 години по-късно, по нейните стъпки уверено върви синът ѝ Мингъс. В края на миналата година двамата се снимаха в обща рекламна кампания на немския моден бранд Marcell Von Berlin, а наскоро 23-годишният мъж дефилира на ревю на Versace в […]

Subscribe US Now