Бъкингамският дворец гони Хари и Меган

Откакто през декември излезе документалното риалити Harry & Meghan, месец по-късно – и автобиографията на принц Хари, британската общественост се чуди кога британското кралско семейство ще предприеме нещо срещу “ренегатите”.
Това действие вече е налице – английският дом на Хари и Меган Фрогмор Котидж, е предложен за жилище на принц Андрю, брат на крал Чарлз. Самите херцози на Съсекс, които от няколко години живеят в Калифорния, са получили известие за изгонване.
Информацията е на таблоида The Sun, но фактът, че е цитирана от ВВС ни кара да мислим, че най-вероятно е достоверна. ВВС пишат, че са потърсили коментар както на Бъкингамския дворец, така и на фондация Archewell, която е собственост на Хари и Меган.
Фрогмор Котидж се намира в землището на замъка Уиндзор в Беркшир, разполага с 10 спални и е подарък от кралица Елизабет Втора за внук й принц Хари по случай сватбата му с Меган Маркъл.
Двойката са запазили имота като свой дом в Англия, като през 2022 г. отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря им Лилибет там. Именно във Фрогмор крал Чарлз за първи път видя внучката си. Известието за напускане на вилата е изпратено до Хари през януари тази година, малко след излизането на автобиографията му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алисия опъна бръчки преди РД, няма да я познаете СНИМКИ

Поп фолк звездата Алисия е решила да се разкрасява и спешно да заличи новопоявилите се бръчки и несъвършенства по лицето си. За целта брюнетката смело се подложи на модерен метод, който й гарантира съхранена красота за по-дълго. Процедурата, както става ясно от самата изпълнителка, е иновативна и е на основата […]