Ивет Лалова в нова светлина

Ивет Лалова е супер атлет и в това няма никакво съмнение. Освен невероятен спортист обаче, тя е на път да се превърне и в мотивационен лектор. След участие на пет олимпийски игри, чаровната спортистка вече е готова да сподели богатия си опит.
Преди броени дни тя разкри в своя Instagram, че започва серия от майсторски класове у нас, първият от които ще е на 25 ноември в Интерпред в София и е озаглавен “Всички възможни победи”. В него Ивет ще разкаже за наученото на пистата, като ще го превърне в история, целяща да вдъхне сили и увереност за постигането на личните цели на всеки от присъстващите.
“Спортът не се измерва само в брой участия, рекорди, за колко време пробягваш 100 или 200 метра… Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел. Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред”, са точните думи на лекоатлетката.
Вчера, 10 октомври, пък беше Световният ден на психичното здраве и Ивет Лалова не пропусна да го отбележи. Тя сподели снимка, на която я виждаме да позира в гръб на фона на красива планина.
“На този Световен ден на психичното здраве си спомням за невероятната сила, която се крие във всеки един от нас. Точно както в спорта, където разширяваме физическите си граници, психическата ни устойчивост играе ключова роля в оформянето на нашето пътуване”, пише спортистката.
Тя напомня, че не бива да забравяме, че всяко препятствие, с което се сблъскваме, всяка пречка, която срещаме, само ни прави по-силни.
“Нека разчупим стигмата около психичното здраве и да дадем приоритет на нашето благополучие. Свържете се с приятел, грижете се за себе си и никога не подценявайте значението на положителното мислене. Заедно можем да се вдъхновим и да се издигнем един друг, за да постигнем най-големия си потенциал”, са думите с които завършва мотивиращия си пост Ивет Лалова.
Феновете ѝ, разбира се, не пропуснаха да я поздравят за вдъхновяващите думи, като изразиха възхищението си и отбелязаха, че самата тя е чудесен пример за невероятна сила и силен дух.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Чарлз се срамува от майка си Елизабет Втора

Месеци след смъртта на Елизабет Втора стана ясно, че тя е оставила богат архив от писма и лични дневници. Заговори се, че дългогодишният й помощник Пол Уайбрю ще се заеме със сортирането на всичко това, като дори може част от нещата да бъдат подготвени за печат. От друга страна Пол […]

Subscribe US Now