Омъжена ли е вече DARA

Миналата година навръх Деня на влюбените на 14 февруари, DARA разкри, че се е сгодила. “Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с който преди броени дни официално се сгодихме. Наричайте ме госпожица малка годеница”, написа певицата под снимка на ръката ѝ, на която се виждаше годежен пръстен с голям камък на фона на статуя на Буда в Тайланд.
Оттогава певицата не е конкретизирала никакви подробности за бъдещата сватба, но един от последните ѝ коментари в социалните мрежи, ни накара да вярваме, че двамата вече са се оженили.
DARA сподели няколко горещи снимки, на които се вижда как позира в изрязан бански от спасителен пост. Кадрите на певицата са придружени с думите: “Море + теб = ВНЛ”. На пръв поглед нищо необичайно и издаващо.
В секцията с коментарите обаче инфлуенсърката Ивка Бейбе пише: “Добре съм те снимала”, на което DARA не пропуска да отговори на английски: “Не си. Ервин Иванов, моят съпруг, го направи.”
Да, Дарина Йотова използва именно думата “съпруг”, а не годеник или нещо подобно. Певицата не дава никакви други подробности, но както ние, така и някои от феновете ѝ се усъмниха, че двамата тайно са сключили брак. Може би тепърва им предстои голяма сватба, а може би изобщо не планират такава. Времето със сигурност ще покаже.
Що се отнася до “съпруга” на Дарина Йотова, името му е Ервин Иванов – доктор по фармакология. Освен с фармация, той се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис. Двамата не спират да пътуват във всеки един удобен момент.
Неслучайно изпълнителката сподели за първи път общи снимки с приятеля си по време на едно от техните пътувания до Нидерландия, а малко след това последва и Занзибар.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анджелина Джоли на 49

Днес, 4 юни, рожден ден празнува една от най-обичаните американски актриси – Анджелина Джоли. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now