Антония Петрова разкри защо е крила втората си бременност СНИМКА

Преди месец Антония Петрова хвърли бомбата, че е станала майка за втори път. Изненаданите бяха много, тъй като никой не подозираше за деликатното състояние на миската. 

Блондинката, която дари бизнесменът Ивайло Батинков с втори наследник, най-накрая реши да проговори и да разкрие защо бременността й не е достигнала до медиите. 
 

“Всички ме питат “защо съм скрила че съм била бременна? “ Не съм, просто не съм го обявявала официално и не съм парадирала с този факт. И да ви кажа много добре ми се получи. ходих на работа до последния ден на 9 месец, не спряхме да пътуваме по света, както и посещавах всякакви партита и събития с огромно удоволствие, просто защото се чувствах чудесно и както и с първият ми син карах много лека бременност.
Общо взето не се спрях до самото раждане. Ето снимки от 8 месец на една страхотна сватба. Пожелавам на всяка бременна в 8 месец да изглежда и да се чувства така”, пише тя в социалните мрежи и показа свои снимки в напреднала бременности./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Анн-Джи в любовта афера с "Ергенът" от Италия

Поп певицата и Фитнес модел Анн-Джи е имала взимане-даване с Ергенът, но не този, за който всички се сещате. Анн-Джи се забила с италианския “Ерген” Джорджио, който както нашия Виктор Стоянов е участвал в риалити шоуто на Ботуша. Блондинката се запознала с чужденеца преди две лета на Слънчев бряг и […]