Как поддържа страхотната си форма Дженифър Лопес

На 54 години Дженифър Лопес не спира да работи, кипи от енергия и, разбира се, изглежда невероятно. Както можем да предположим, за да поддържа добра форма, тя задължително включва тренировки в режима си.
В последното си видео в Instagram Джей Ло ни показва и как точно извайва тялото си. На кадрите виждаме откъси от тренировката ѝ на открито, която включва както йога движения, така и упражнения с тежести.
Облечена в розов спортен екип и, естествено, с персонализирани дъмбели, на които е гравирано името ѝ, певицата демонстрира издръжливост, гъвкавост и идеална координация.
“Дневна доза здраве”, пише в описанието на поста си Дженифър Лопес.
Отдадеността ѝ към тренировките всъщност не са тайна за никого, а личната ѝ треньорка Трейси Андерсън и преди е споделяла как певицата поддържа стегнатата си фигура.
По думите на треньорката Джей Ло има перфектна физическа грамотност, познава тялото си изключително добре и знае точно от какво има нужда то.
“Дженифър е толкова мотивирана отвътре и е толкова трудолюбива. Не познавам някой, който да има нейната етика”, допълва Трейси Андерсън.
Колкото и обаче да е стриктна с режима си, певицата все пак знае границите си.
“Тя познава много добре своя двигател. Не прекалява с тренировките, ако трябва да е на сцената, което е през повечето време”, издава още треньорката на Дженифър Лопес пред E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иска да е като Бианка - Ким Кардашиян имитира новата на бившия си

Откакто е съпруга на Кание Уест, Бианка Ченсори не спира да привлича вниманието върху себе си. И успява да го направи без особени усилия – просто се облича максимално провокативно и “забравя” да си сложи някой и друг важен елемент – като бельо например. Изключение правят единствено случаите, в които е […]

Subscribe US Now