Сашо Диков не влиза в хипермаркети, защото…

Вероятно мнозина ще се учудят да разберат, че Сашо Диков не стъпва в хипермаркети от години. Причината е, че той предпочита по-малките фирмени магазини, откъдето да си зарежда хладилника.

Журналистът, който на 25 юли тази година ще празнува 71-ия си рожден ден, не крие, че е доста добър кулинар и често експериментира в кухнята с различни специалитети, но за да си подсигури съставките за тях, ходи само на проверени места.
Сашо Диков е неузнаваем след тежката операция на сърцето СНИМКА
Преди дни той е забелязан да пазарува в едно такова фирмено квартално магазинче, откъдето могат да се купят и продукти собствено производство, а не в големите хипермаркети, които вече могат да се видят във всеки столичен квартал.

Бившият съпруг на актрисата Аня Пенчева, с която са родители на водещата на “Тази неделя” по bTV Петя Дикова, очевидно много държи на качеството на продуктите, които консумира, още повече, че преди година преживя много тежка операция на сърцето, след която със сигурност внимава много с какво и как се храни, пише “Уикенд”.
Сашо Диков проговори след животоспасяващата операция СНИМКА
За изненада на мнозина, след като слезе от екран, а и се отдръпна от публичния живот, Сашо Диков е направо неузнаваем. Ако преди беше изненада някой някъде да не го разпознае, то днес това е ежедневие, защото журналистът е много различен – вече е с по-дълга коса, освен това ходи и по-неглижирано из улиците, пише още изданието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Христо Петков разтърси "Капките", а Керана направи нещо неочаквано с Лили Иванова ВИДЕО

Поредният лайф на “Като две капки вода” поднесе неподозирани изненади и вълнения на зрителите, които въпреки че продължават да негодуват заради факта, че риалити формата се излъчва не, както в предишни сезони досега в понеделник, а в неделния ден, намират начин да го проследят. В десетата нощ на имитациите, само две седмици […]