Голямата изненада на Ангелите на Victoria’s Secret

Ежегодното шоу на Victoria’s Secret може и да не е най-важното събитие в модния календар, затова пък винаги се е радвало на огромен интерес. А обяснението е просто – кой не би се наслаждавал на ревю с най-красивите модели в света, облечени в сексапилно бельо?
Последното такова шоу се състоя през 2019 г. Victoria’s Secret се аргументираха за решението със спада в продажбите, ниския телевизионен рейтинг на шоуто, както и някои противоречия, свързани с бранда. Като връзката на изпълнителния му директор Лес Уекснър с осъдения за секс трафик Джефри Епстейн.
В края на миналата седмица обаче Victoria’s Secret съобщиха, че шоуто им се завръща. Финансовият директор Тимъти Джонсън съобщи новината по време на отчета за печалбите, като изтъкна, че до края на годината ще видим “нова версия” на на Ангелите на Victoria’s Secret.
С това вероятно намеква, че ще видим по-разнообразно шоу, в което са включени не само модели като Бела Хадид и Сара Сампайо, но и plus-size, и транссексуални модели. Victoria’s Secret дълги години са обвинявани в това, че създават бельо единствено само за съвършени тела.
Новината за подновяването на шоуто е приета нееднозначно. В социалните медии преобладават коментари, че явно Victoria’s Secret се опитват да догонят компанията за бельо на Риана Savage x Fenty, която още от първата си колекция през 2018 г. включи модели с най-различни размери, цвят на кожата и сексуална ориентация, припомнят ни Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Миа Вашиковска напуска Холивуд

На върха на своята слава Миа Вашиковска взе неочакваното решение да напусне Холивуд и да остави киноиндустрията зад гърба си. 33-годишната звезда, популярна с участието си в “Алиса в страната на чудесата”, е напълно доволна от решението си, не съжалява за миг и дори е изключително щастлива, че се е завърнала в […]