Кара Делевин: “Бях на осем години, каква луда възраст да се напиеш”

Кара Делевин разкрива някои подробности за своето пътуване по пътя към трезвеността. В интервю за The Sunday Times, публикувано на 7 юли, моделът обсъжда миналите си борби със злоупотребата с вещества, като казва на репортера, че когато са се срещнали за първи път през 2001 г., въпреки невръстната ѝ възраст, тя се е напила в този ден.
“Бях на осем години, каква луда възраст да се напиеш”, признава вече 31-годишната Делевин. Тя също така говори за огромния пожар, който погълна дома й в Лос Анджелис през март, причинявайки срутването на покрива на къщата ѝ.
“Гадно е, но всички бяха в безопасност”, добавя Делевин, чиито котки бяха спасени от пожарникари и оцеляха след инцидента. “Ако се беше случило преди години, това щеше да ми повлияе наистина дълбоко. Разбира се, че ме засегна, това е супер тъжно, но не е края на света. Ако продължавах да пия, щеше да ми повлияе много повече”, разкрива Кара.
В интервюто моделът обсъжда как се чувства сега, когато излиза с приятели, но не пие. “Мислех, че наркотиците и алкохолът ми помагат да се чувствам добре, но не го правеха, те ме държаха тъжна и супер депресирана. Чувствам, че си върнах силата и вече не съм под контрола на нищо.”
Въпреки че вече се въздържа и посещава всякакви събития напълно трезва, Кара Делевин няма проблем да излиза с приятели, които пият на партита, фестивали или други места. “Мирише лошо, краката ме болят и не стоя до толкова късно, но е също толкова забавно. Никога не съм искала животът ми да се променя толкова драстично”, категорична е звездата от Carnival Row.
Тя също така размишлява върху папарашките снимки след фестивала Burning Man през 2022 г., които я карат да се осъзнае колко е пропаднала и я насърчават да поеме по пътя на трезвеността. Делевин говори открито за проблемите си пред Vogue през април 2023 г., като разказа за програмата от 12 стъпки, в която се е записала.
“Този процес очевидно има своите възходи и падения, но започнах да осъзнавам толкова много. Но това не е никак просто, не става за една нощ, а изисква много усилия и време от моя страна”, каза тогава моделът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато принц Уилям обикаля Уиндзор на електрически скутер

Последната половин година не е от най-лесните за принц Уилям. Той все още се възстановяваше от смъртта на баба си Елизабет Втора и твърденията в автобиографията на брат си принц Хари, когато най-близките му хора се оказаха засегнати от рак. Баща му крал Чарлз разкри диагнозата си през февруари, а […]

Subscribe US Now