Хали Бери, каквато не сме очаквали да я видим

В последните месеци не сме чували често името на Хали Бери. Може би защото се наслаждава на лятото, на любовта си с Ван Хънт и на упоритите тренировки, благодарение на които изглежда невероятно.
Ето че 55-годишната актриса ни осветли какво се случва напоследък с живота й.
Хали, чийто последен филм Bruised можем да гледаме в момента по Netflix, сподели нова своя снимка в официалния си профил в Instagram. И на нея виждаме, че освен че е къса, косата й вече е с лилав цвят.
“Знам, че изглежда сякаш не правя нищо, но всъщност косата ми е заета”, пише тя в текста към фотографията. Сред възторжените коментари под нея е този на колегата й от Kingsman: Златният кръг Джулиан Мур.
В момента Хали Бери завършва работата по няколко нови филма. Съвсем скоро предстои да видим фантастиката The Mothership по Netflix, а междувременно актрисата работи по Our Man from Jersey с Марк Уолбърг и филма на ужасите Mother Land.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Асен Блатечки го закъса със здравето! Ето какво го сполетя

Болки в кръста тормозят лошото момче на българското кино Асен Блатечки, пише „Галерия“. От близо година насам възлюбеният на сочената за най-красива жена у нас, Диляна Попова, посещава специален възстановителен център. Проблемите налегнали звездата преди две години. Дискомфортът и физическата немощ го съпътствали през целия период на работа по филма „Останалото е […]

Subscribe US Now