Сашка Васева просълзи с тези думи: Молете се за мен!

Певицата Сашка Васева показа истинската си същност в ексклузивно интервю. “Никога не съм била нито Мадона, нито Лепа Бреда, ааз съм си българската Сашка”, казва тя пред Мон Дьо. 

“Аз съм патриот и на моменти съм имала социални песни. “Левовете в марки” беше емблематична за онова време. Аз им дадох дилърски съвет и тази песен ми даде връх в моята кариера. 
Вървях по ръжа на бръснача, много грешни ходиве направих., Но псоелдните две години бяха много тежки за мен, но ми дадоха нов път. Огледах се и видях много еротични ми снимки, това не съм аз. Сега жените ми видяха моята дущша, която до този момент не са я виждали, защото я бях облякла с жартиери. 

Давам съвети на жените да готвят вкъщи по жартиери и да изкушават мъжете си, а не да го правят някакви певици – фльорци. 
Господ ми изпрати тумора като наказание за това, което съм правила. Аз бях екшън героиня. 
Напуснах “Пайнер” и отидох в компанията на Слави Трифонов, само за да спре да ме имитира в предаването си, Болеше ме, че ме имитират и ми се подиграват. Срамувам се от предишната Сашка. 
Познавам се с лицата на прехода, повечето не са живи. Не държах д аполучавам бакшиши и не пеех в часовете, в които се даваха тези бакшиши. Това го знаят моите озвучители. Случвало ми се е да пея между коршумите. Посрещнаха ме с гръм и трясък, започнаха да гърмят в тавана. Запозна да пада тавана, а аз завърших участието си под бара, за да не застраша живота си. 

Иван Татарчев обичаше македонската песен и често ме канеше на купони в Паничище. Като уважение на един мой рожден ден дойде той, това е голяма жест и прочит. Не съм се позлвала от никакви облаги. Славата ми е помагала, но не с връзки с хора от сивоките етажи. 
Животът ми беше 30 години купон, но псоледните две години ми зилязоха през главата тези купони. Тогава се научих, че трябва да имаш вяра на Всемогъщия. 
Най-трудно ми беше след операцията. Аз операцията не си я спомням. Бях в болница сама и всикчи около мен говореха немски, аз не ги разбирах. В болницата имаше хървати, стана ми мило и ме караха да им пея. Пак бях певица. 10 месеца бях в болницата, не виждах децата ми и нямах никаква връзка с никого. Дъщеря ми си мислеше, че съм я оставила, беше изгубила връзка с мен. 
В този момент моя съпруг ми показа, че ме обича. Той беше до мен, а не моите обожатели, заради които показвах жартиери. Лили Иванов ами се обади и ме попита: “С какво мога да ти помогна”. Жестът и вниманието към беше велико. 
Това лято се срещнах с президента Румен Радев, който беше гост на “Пирин фолк”. Намери време да дойде зад кулисите и каза на съпруга ми: “Обещай да се грижиш за Сашка”. Моят съпруг е поел върху себе си всичко. Президентът му даде държавна мисия. 
Продължавам да пея с цялата си сила и енергия, Обичам ви България. Аз съм дете на Господ и това ми е най-голямото щастие. Вършила съм детско простотии и искам прошка. Знам, че ще прогледна и ще бъде празник за мен. Молете се за мен”, завършва талантливата певица. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фолк звезда бе нападната по време на снимки на ново ВИДЕО

Певицата Юнона стана обект на необичайно събитие по време на заснемането на своя нов клип. В този клип тя представя поредната си фолклорна песен и се надява да впечатли публиката с дългоочакваният проект. Въпреки че всичко изглеждаше наред и снимачният процес вървеше гладко, изведнъж Юнона бе нападната от стотици мравки, […]