Джизъса изгони от “Сървайвър” сина на легендарен вратар СНИМКА

Въпреки че е изгонен на необитаемия Остров на отшелника в “Сървайвър”, Благо Джизъса не се предава и методично отстранява съперниците си. Футболистът успя да изхвърли поредния силен играч след битка, изискваща не сила, а логика и спокойствие.

Благо надви брокера Павел, който е син на легендарния вратар Здравко Здравков и до този момент се справяше отлично и като стратег, и като състезател в тежките физически изпитания. Победата осигури на Джизъса още време в екстремното риалити и шанс да атакува финала за 150 000 лева.
Благо Джизъса изригна срещу аверите си в “Сървайвър” СНИМКА

Павел и инфлуенсърката Мария – изгнаниците на Острова на отшелника, трябваше да прекарат топка през трасе от препятствия и да подредят пъзел. Първа с фигурите се справи Мария. Благо и Павел останаха да се борят един срещу друг и видимо се изнервиха, докато търсеха правилните ходове. След дълги, напрегнати минути, Джизъса успя да нареди пъзела преди съперника си.
“Тръгвам си от “Сървайвър” щастлив и с високо вдигната глава, не само, защото научих много за себе си и за хората, а и заради начина, по който играх. Не съжалявам за нито един ден, за нито един залез, за нито една игра. Взех максимума и дадох, каквото можах”, каза Павел преди факлата му да загасне завинаги и да се присъедини към журито, което ще определи победителя.
Филип Буков се разгневи на тази постъпка в “Сървайвър” СНИМКА
В риалитито брокерът беше част от петорна коалиция, която изглеждаше непробиваема. На метри от финала на 16 май двама от най-близките му приятели – футболистът Цецо и студентката Ермина се обърнаха срещу него и го изпратиха на Острова на отшелника, а неочакваният им ход тотално пренареди картите в “Сървайвър”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената, на която Брад Пит каза "Обичам те"

За първи път се заговори, че Брад Пит се среща с Инес де Рамон през ноември миналата година – два месеца, след като стана ясно, че тя се е разделила със съпруга си Пол Уесли. През февруари актьорът от “Дневниците на вампира” подава молба за развод, като още същия ден […]

Subscribe US Now