Благо Джизъса грабна 150 бона от “Сървайвър” и посвети победата на децата си

Благой Георгиев грабна победата и чека за 150 000 лева от „Сървайвър“, след като се пребори за първото място със студентката Ермина и финансовия представител Данаил.

Секунди след като водещият Ваня Джаферович съобщи името на футболиста, ММА боецът Жоро, който беше най-добрият му приятел в риалитито, го метна на рамо и го понесе с радостни викове.
Две жени и четирима мъже отиват на финала в “Сървайвър” СНИМКИ

Джизъса изгони от “Сървайвър” сина на легендарен вратар СНИМКА
“​​Много е вълнуващо! Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се чувствам така. Там имаш отбор, а в “Сървайвър” се бориш сам. Благодаря на всички, много ви обичам! За мен е чест, че бях с всички вас тук!”, обяви Джисъса, след като се окичи в титлата Последния оцелял.

“Да стигна дотук ми помогнаха вярата и мисълта за моите деца. За тях се борих до края, за тях е и тази награда“, обяви Благо, който оцеля дълги дни на безлюдния и негостоприемен Остров на отшелника, където беше изгонен от племето.
Благо Джизъса изригна срещу аверите си в “Сървайвър”
За него гласуваха осем бивши участници – ММА боецът Жоро, атлетът Иван, фолкпевицата Татяна, гемологът Светльо, инфлуенсърката Мария, дизайнерът Едис, влогърът Чефо и актрисата Снежана. Останалите пет гласа се разпределиха между Ермина и Дани, които също поставиха на изпитание инстинкта си за оцеляване и водиха битки на предела на силите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Маги Бадер крие, че е бременна с второ от... СНИМКА

Носителката на титлата “Мис Плеймейт” Маги Бадер е бременна с второто си дете, но засега доста умело прикрива корема си, за да не се разчуе новината. Тя обаче, няма как да бъде пазена в тайна дълго, защото сама ще подскаже за себе си. Красавицата, която редовно се пуска в социалните мрежи, […]