Маги Бадер крие, че е бременна с второ от… СНИМКА

Носителката на титлата “Мис Плеймейт” Маги Бадер е бременна с второто си дете, но засега доста умело прикрива корема си, за да не се разчуе новината. Тя обаче, няма как да бъде пазена в тайна дълго, защото сама ще подскаже за себе си.

Красавицата, която редовно се пуска в социалните мрежи, подбира все такива снимки, на които да не личи корема. Спряла е и да споделя, каквото и да е там, а малкото й снимки снимки са или в гръб, или със скрито коремче.

Последната публикация на брюнетката с изумрудени очи е от месец септември миналата година и е в гръб. С помощта на подходяща поза и правилните програми за обработка на снимки е успяла да прикрие корема си и от почивката в Доминикана, пише “Телеграф”.
Някои от последователите й изразяват в коментар съмненията си, че най-вероятно Маги е в очакване на второ бебе, но тя е оставила всичките без отговор. Според запознати причината за това била, че моделката била много суеверна и се пазела от злите очи и завистта на хората.

Близки до чернокосата хубавица споделят, че тя е в доста напреднала бременност и очаква да роди през лятото в средата на юли. Бъдещият татко, който е доста по-възрастен от нея, е в сериозни отношения с Маги от няколко години. Двамата имат връзка и живеят заедно на семейни начала в голяма къща в полите на Витоша. Мъжът до нея има сериозен бизнес в сферата на хотелиерството.
Полът на бебе номер 2 все още не е известен, а както е известно Маги Бадер вече е майка на едно пораснало момченце, което ражда, когато е едва на 19. В свое интервю тя споделя, че въпреки ранната си възраст, тогава е решила да запази детето заради специфично здравословни проблеми./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Анна Никол Смит - тайна любов и поредица от лъжи във филм, посветен на живота ѝ

Анна Никол Смит остава в историята с невероятната си, но и доста печална съдба. От бедно момиче, израснало в малък град, някъде в Щатите, за кратко тя се превръща в истинска звезда от кориците на списанията и голямото кино. Издигнала се до върховете на славата, тя стремглаво се спуска надолу […]

Subscribe US Now