Никой не очакваше това от Кейт Мидълтън

Декември е, а това означава редица поводи за празник, както и партита от всякакъв вид. Освен за обикновени хора като нас, това важи и за кралските особи. В Бъкингамския дворец се състоя поредната гала вечеря преди Коледа.
Това беше традиционния дипломатически прием, който събира в двореца хора от различните дипломатически представителства във Великобритания. Около 500 гости бяха посрещнати от крал Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Кралят и престолонаследникът бяха избрали класически фракове с бели папийонки – точно каквото е изискването за white tie събитие. Съпругата на Чарлз Камила също беше строго-елегантна в кремава рокля с бродерии и корона.
Както винаги обаче погледите бяха вперени в принцесата на Уелс, която отново успя да ни изненада. Тя се появи с точно копие на тоалета, който носеше по време на официалния прием в Йордания за сватбата на престолонаследника принц Хюсеин през юни тази година (снимката долу).
Тя носеше рокля, обсипана с пайети в цвят розово злато, дело на дизайнерката Джени Пакман в комбинация с бляскави обувки Gianvito Rossi. Акцент в тоалета й беше короната на кралица Мери с романтичното име Lover’s Knot.
Кейт Мидълтън се е появявала с тази корона точно на 11 официални събития, откакто е съпруга на принц Уилям, припомня People. Обеците, с които беше на дипломатическата гала пък са й подарък от покойната Елизабет Втора, която ги е получила като подарък за сватбата си през 1947 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страната, в която секс индустрията е най-развита, е в Европа

Представата за туризъм напоследък се промени доста. По-ранните пътешественици са търсили нови географски хоризонти, които да открият, днес съществуват различни причини, които карат хората да обикалят света. Например, в наши дни съществува понятието секс туризмът, което се определя като пътуване до други страни, често до други континенти, за да правим […]

Subscribe US Now