Ето кой бара Деси Цонева по дупето СНИМКИ 18+

Деси Цонева откри морския сезон и се радва на хубавото време край солената вода. Тя не издава точната дестинация, но най-вероятно е в южната ни съседка Гърция. 

В мрежата се появиха скандални снимки, на които мъжът на Деси е хванал в шепите си нейните задни части. И това далеч от любопитните погледи на плажуващите, тъй като са се скрили на луксозна яхта навътре в морето. 

Възлюбеният на Деси – Явор Стефанов, нежно е положил ръка върху дупето на щерката на Митко Цонев. В тази поза са посрещнали “July morning”.
Освен секси снимките, Деси сподели и какво друго й се е случило тези дни. Отказали са й ангажименти, тъй като има различни политически нагласи от приятели и колеги. “Трябва ли хора , които са приятели, колеги или бизнес партньори да си развалят отношенията поради политеческите си възгледи? Или даже да ти отпадат работни ангажименти, защото не харесваш този или онзи”, пита се тя./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Това Ася Капчикова ли е? Плеймейтката е неузнаваема след нови корекции СНИМКА

Плеймейтката Ася Капчикова предприе нови промени по себе си, които са видими от новите й снимки в мрежата.  Бившата на рапъра Криско страни от медийния свят, след като стана майка на три деца и има любящ съпруг, който я гледа като принцеса. Но това не значи, че не обръща внимание […]

Subscribe US Now