Блейк Лайвли е бременна (отново)

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли не са от известните двойки, които обичат да навлизат кой знае в какви подробности около личния си живот.
След раждането на третата им дъщеря – Бети, през 2019 г. например изминаха няколко месеца, докато решат да споделят как са решили да я кръстят. Но има неща, които не могат крият дълго време.
Като например, че Лайвли е бременна за четвърти път. Това стана ясно след като актрисата се появи на десетото ежегодно издание на Power Women’s Summit, организирано от списание Forbes в Ню Йорк.
Не бе нужно да казва каквото и да било, защото изборът ѝ на рокля в допълнение с някои нейни движения с ръцете с областта на корема ясно показаха на всички присъстващи, че актрисата е бременна отново.
По-забавното е, че през месец юни за деня на бащата Райън Рейнолдс се пошегува, че обмисля да си направи вазектомия. И си направи, но под формата на коктейл, който кръсти вазектомия. Това ще бъде четвърто дете за Блейк Лайвли и Рейнолдс, пише People.
До момента те имат три момичета – Джеймс (7 г.), Инес (5 г.) и Бети (2 г.), и ни се струва, че Дедпул, така де, Райън Рейнолдс, отчаяно се опитва да прибави и момче към вече голямото им семейство. И очевидно снимката на Лайвли по бански отпреди няколко седмици е била поредна заблуда, която са ни хвърлили в очите. Обичаме ги тези двамата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашо Кадиев реве с крокодилски сълзи, чувства се предаден от... СНИМКИ

Преди броени дни се състоя партито на bTV по случай новия сезон на медията. Голяма част от популярните лица на телевизията се изсипаха на коктейла и видимо се забавляваха с колегите си.  Но вниманието на всички бе привлечено от водещия на “Преди обед”, който се почувства засегнат от ръководството и […]

Subscribe US Now