Защо 50 Cent негодува срещу “Непобедимите 4”

След пандемията не бяхме напълно сигурни дали ще видим планувания четвърти филм за “Непобедимите”, но Силвестър Сталоун и компания не са се отказали от идеята.
И така от 22 септември по кината трябва да се завърти “Непобедимите 4”. Освен Сталоун, във филма ще видим и добре познатите ни лица на Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, 50 Cent и Меган Фокс.
Оказва се обаче, че Къртис Джаксън, както е истинското име на 50 Cent, не е много доволен от постера на героя си във филма, споделен в социалните мрежи.
В профила си в Instagram рапърът сподели въпросния постер и изрази негодуванието си относно начина, по който изглежда той. 50 Cent започва с ироничния въпрос дали продукцията е свършила парите.
А след това пояснява, че му изглежда така, сякаш главата му не е свързана с тялото. “Обзалагам се, че ще направят така, че Силвестър Сталоун да изглежда страхотно”, завършва поста си рапъра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой ще замени Александър Кадиев в "Преди обед"

Преди малко повече от месец Александър Кадиев обяви изненадващото си решение да напусне ролята си на водещ на сутрешното предаване на bTV – “Преди обед”. След 12 години на екран заедно с Деси Стоянова актьорът реши да преследва нови цели и остави голямата въпросителна кой ще го замени и какво […]

Subscribe US Now