Ето кой ще замени Александър Кадиев в “Преди обед”

Преди малко повече от месец Александър Кадиев обяви изненадващото си решение да напусне ролята си на водещ на сутрешното предаване на bTV – “Преди обед”.
След 12 години на екран заедно с Деси Стоянова актьорът реши да преследва нови цели и остави голямата въпросителна кой ще го замени и какво ще се случи с предаването като цяло. Ето че вече знаем.
Новата екранна половинка на Деси Стоянова ще бъде друг актьор – Петър Дочев. В тинейджърските си години той тренира усилено киокушин карате, но след това се увлича по музиката и актьорското майсторство.
В момента играе на сцените на Народен театър “Иван Вазов”, Драматичен театър Пловдив, Театрална работилница “Сфумато”, Театър “Азарян” и “Топлоцентрала”. По-популярните постановки с негово участие са “Някои го предпочитат…”, “Кухнята” и “Срещу течението на Хъдсън”.
“Преди обед” ще се завърне в ефира на bTV от 4 септември, като Петър Дочев няма да бъде единственото ново нещо в предаването. То ще има и нов дом, изграден в в новия студиен комплекс на медията според всички съвременни изисквания за устойчивост.
Новото студио на “Преди обед” ще разполага с мултифункционални зони, възможности за паралелно заснемане и излъчване на повече гости, а в предаването ще бъдат добавени и нови рубрики.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го новия партньор на Деси Стоянова, който смени Кадиев в "Преди обед"

Вече няма да виждате Деси Стоянова и Сашо Кадиев един до друг в ефир, а новият екранен партньор на усмихнатата брюнетка тепърва ще приковава вниманието. От 4 септември (понеделник) любимото дневно токшоу “Преди обед” влиза в нов дом и ще зарадва зрителите с изцяло обновен формат. До Деси Стоянова, както […]

Subscribe US Now